Satulatuoleja valmistavalle Salli Systemsille uusi toimitusjohtaja

Satulatuoleja Rautalammilla valmistavan Salli Systemsin Salli Systems / Easydoing Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Kirsi Mannila. Hän siirtyy tehtävään talouspäällikön paikalta.

Mannila on ollut 11 vuotta kestäneen työuransa aikana rakentamassa yhtiön kasvua sekä kotimaassa että ulkomailla. Yhtiöllä on vientiä on yli kuuteenkymmeneen eri maahan. Salli on perustanut tytäryhtiöt Kiinaan ja Hongkongiin. Kiinan tehtaan tuotteet valmistetaan suomalaisen suunnittelun perusteella, suomalaiset laatuvaatimukset huomioiden.

Yrityksen perustaja ja hallituksen puheenjohtajana jatkava Veli-Jussi Jalkanen keskittyy jatkossa enemmän yrityksen kehittämiseen ja uusien ratkaisujen keksimiseen istumaperäisten ongelmien ratkaisuun.

Salli Systemsin liikevaihto oli viime vuonna yli neljä miljoonaa euroa. Edellisvuonna liikevaihto oli 3,3 miljoonaa euroa.

Yhtiö työllistää kaikkiaan 30 henkilöä. Kasvu tehtiin lähinnä kotimaan myynnillä. Salli satulatuoli esiteltiin ensimmäisen kerran kansainvälisillä keksintömessuilla vuonna 1990. Tuotteella on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Avainlippu.