Savolaiset nuoret yritykset onnistuivat opiskelijoiden valtakunnallisessa kilpailussa

Savonia-ammattikorkeakoulu ja Savon Ammattiopisto menestyivät hienosti Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) järjestämässä Uskalla Yrittää -finaalissa Helsingissä torstaina. Finaalissa palkittiin Suomen parhaat nuorten yritykset.

Aivan parhaan yrityksen titteliä ei Savoon tullut, mutta korkea-asteen sarjassa parhaan tittelin saivat Paras myyjä ja Paras innovaatio Savonia-ammattikorkeakoulusta. Savon Ammattiopisto puolestaan menestyi toisen asteen sarjassa.

Paras myyjä Lupa Hyvinvoida NY pitää tuomariston mukaan pop-up kahvilaa nimeltä Varpu tarjoten terveellisempiä vaihtoehtoja perinteisille kahvilatuotteille. Osa yrityksen tuotoista lahjoitetaan Hope ry:lle lasten ja nuorten harrastustoiminnan tueksi.

Paras innovaatio 3HUE NY tarjoaa verkon välityksellä ratkaisuja kodin esteettisiin ja toiminnallisiin ongelmiin nopeasti, edullisesti ja vaivattomasti.

Parhaan palvelun tittelin vei Savon Autofixi NY, joka on Savon Ammattiopiston nuorten antohuoltoalan luomus. Tuomariston mukaan yritys on palvelualtis, ja sillä on vilpitön ote ja aito halu kuunnella asiakasta.

Lisäksi Savonia-ammattikorkeakoulun lehtori Risto Kiuru sai vuoden NY-opettajan palkinnon.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.