Savolaisyritykset pumppasivat yhdessä markkinoille käsidesin

Kuopiolainen alkoholitalo Lignell & Piispanen sekä sairaala-, lääke- ja kemianteollisuuden parissa toimiva siilinjärveläinen Reagena yhdistivät osaamisensa.

Yhteistyön tuloksena valmistui käsidesi kuluttajapakkauksessa sekä päivittäistavarakauppoihin että apteekkeihin. Savolainen käsidesi tulee markkinoille huhtikuun puolivälissä.

Molemmissa yrityksissä oli mietitty käsidesin valmistamista.

– Pystyimme hyödyntämään molempien erikoisosaamista käsidesin huolellisessa valmistelussa ja tuotannossa, sanoo Lignell & Piispasen toimitusjohtaja Kirsi Räikkönen.

Ensimmäinen pääsiäisen aikoihin jakeluun lähtevä tuotantoerä myytiin loppuun nopeasti ennakkokyselyjen perusteella. Itse tuotteen reseptiikasta vastaa Reagena, ja se valmistetaan sekä pakataan Lignell & Piispasen tehtaalla Kuopiossa.

Myynnissä vastuut on jaettu siten, että Reagena vastaa tuotteen myynnistä terveydenhoitoalalle ja apteekkeihin, kun taas Lignell & Piispanen päivittäistavarakauppa-asiakkaille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kuopion kaupunki aktivoi liikkumaan – ikääntyneille liikuntaryhmäläisille lähtenyt jumppavinkit tekstiviestillä

PeeÄssällä yli tuhat ruuan verkkotilausta viikossa

Kuopion kaupunginorkesteri aloittaa konsertit verkossa – katso ensimmäinen tallenne täältä

"Tämä on tosi hieno kädenojennus kaupungilta koululaisten perheille" – Kouluruoan jakelu alkoi Kuopiossa

Oppilasruokailussa eroja kuntien välillä korona-aikana – Näin se järjestetään Kuopiossa, Iisalmessa, Varkaudessa ja Siilinjärvellä