Valkama Kairestin toimitusjohtajaksi

Pielaveden kunnanjohtaja Juha Valkama siirtyy ensi vuoden alussa henkilöstöpalveluyritys Kairest Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän asuu jatkossakin Pielavedellä.

Kairest Oy on perustettu vuonna 1990 ja sen kotipaikka on Pielavesi. Yrityksellä on kahdeksan toimipistettä eri puolilla Suomea. Uusi toimipiste tulee Pielavedelle.

Kairest Oy:n hallinto on Kajaanissa. Yritys tarjoaa asiakkailleen laadukkaita henkilöstöpalveluja, konsultointia ja taloushallintopalveluja eri aloille. Vuonna 2003 perustettiin KaiBest Oy, joka keskittyy enemmän teollisuus ja rakennuspalveluiden henkilöstöpalveluiden tuottamiseen. Yritysten liikevaihto oli 2007 noin 4,5 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on 130 henkilöä.

Yritysten perustaja, pääomistaja ja nykyinen toimitusjohtaja Seppo Ruotsalainen jättäytyy pois Kairest Oy:n toimitusjohtajan tehtävästä. Ruotsalainen jatkaa Kairest Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Yrityksen omistussuhteet eivät järjestelyn vuoksi muutu. Ruotsalainen jatkaa edelleen Itä-Suomen palvelualojen koulutus Oy:n (Palko) toimitusjohtajana. Palko keskittyy catering ja tilausravintolatoimintaan.

Yrityksen strategia on kasvuhakuinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.