Valmet Automotive pestaa tuhat uutta työntekijää kuluvan vuoden aikana

Uudessakaupungissa autoja ja pian myös Salossa akkuja valmistava Valmet Automotive on ilmoittanut palkkaavansa noin tuhat uutta työntekijää kuluvan vuoden aikana. Uutta väkeä haetaan lähinnä tuotantotehtäviin, mutta myös toimihenkilöiden tarve kasvaa.

Lisää työntekijöitä haetaan sekä akkujen että autojen tuotantoon. Rekrytoinnissa käytetään yhtiön mukaan monia kanavia, mutta kampanja keskitetään toimipaikkojen työssäkäyntialueille Salon ja Uudenkaupungin tuntumassa.

Valmet käynnistää akkujen kokoonpanon Salossa tämän vuoden aikana. Toimihenkilöiden rekrytointi on jo alkanut, ja tuotantopuolen tekijöiden hakeminen käynnistyy toukokuussa, yhtiö kertoo.

–  Valmet Automotive kasvaa tänä vuonna merkittävästi Salon akkutehtaan myötä. Samalla myös Uudenkaupungin autonvalmistukseen tarvitaan jatkuvasti lisää henkilöstöä. Autoala kiinnostaa työnhakijoita Suomessa, ja hakijamäärät akkutehtaan toimihenkilötehtäviin ovat ylittäneet odotuksemme, kertoo toimitusjohtaja Olaf Bongwald Valmetin tiedotteessa.

Kevään aikana Salon IoT Campuksella järjestetään rekrytointitilaisuuksia, joissa työnhakijoille esitellään akkutehtaan toimintaa ja työpaikkoja. Aiemmin Nokian matkapuhelinten valmistukseen käytetyissä tiloissa on aloitettu muutostyöt akkutuotantoa varten.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.