"Varsinkin media vääristelee"

Konnevedeltä Keski-Suomesta löytyy Wincapita-sijoitusklubiin sijoittaneiden keskittymä. Osa uskoo, että nyt liossa olevat rahat eivät ole kadonneet lopullisesti.

Klubisijoittajien luottamusta ei ole kaikilta vienyt edes rahaliikenteen pysähtyminen eikä sijoitusklubin verkkosivujen katoaminen.

"Ymmärrän hermostumisen"

Yksi konneveteläinen mies sanoo, että klubin verkkosivut ovat olleet aikaisemminkin kiinni. Hän sanoi ymmärtävänsä, miksi Wincapita hermostuttaa monia.

- Jos tarina 400 prosentin tuotoista leviää, se ei ole pankkien eikä rahastoiden etu.

Mies selvittää, että Wincapita saa jopa satoihin prosentteihin nousevia voittoja ostamalla ja myymällä valuuttaa 24 tuntia vuorokaudessa.

Klubi on toisin sanoen keksinyt sammon, joka tuottaa rahaa ympäri vuorokauden.

- Tämä on yksityinen sijoitusklubi, ja minä olen jäsen. En anna siitä tietoa ja varsinkaan medialle joka vääristelee, hän vastasi tarkentaviin kysymyksiin.

Mies huomauttaa, että suomalaisten osakkeiden arvosta on alkuvuonna hävinnyt kymmeniä miljardeja. Hänen mielestään pitäisi kysellä, miksi noiden menetysten yhteydessä ei puhuta huijauksesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Talous

Kotimaan matkailun kasvu näkyy Kuopion hotelleissa ja leirintäalueilla – "Luvut ovat hyvät, mutta ei tehdä jättipottia"

HS: Yritysten kustannustukea jaettu vasta runsas prosentti – valtaosa hakemuksista hylätty

Google ilmoitti 10 miljardin dollarin investoinnista Intiaan – teknologiajätit tiivistävät kilpailua kehittyvästä markkina-alueesta

Euroopan komissio hyväksyi Alankomaiden miljardituen lentoyhtiö KLM:lle

Ruotsalainen Alfa Laval ostamassa Metson ja Outotecin yhdistymisen ulkopuolelle jääneen Neleksen – kaupan arvo on 1,7 miljardia euroa

Puukauppa kävi nihkeästi alkuvuonna – maaliskuusta lähtien kauppa on kuitenkin käynyt samaan tahtiin kuin vuosi sitten

Koronan vaimentamilla pörssiyhtiöillä kova paine kertoa näkymistään – tuloskaudesta odotetaan synkkää

Lentoyhtiö Emirates saattaa vähentää yhteensä jopa 9  000 työpaikkaa koronapandemian takia

Yhdysvaltain ja Ranskan digiverokiista jatkuu – USA julkisti uusia tullimaksuja 1,3 miljardin dollarin erälle ranskalaistuotteita

Tapahtumat kuin agenttiromaanista: Wirecardin maan alle painuneella johtajalla yhteyksiä salaisiin palveluihin – levitti tietoja Itävallassa ja Britanniassa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.