Wincapita saamassa seuraajia

Wincapitassa toista vuotta mukana ollut emäntä Ritva Pynnönen Konneveden Sirkkamäestä sanoo, että samantapaisia sijoitusklubeja on todennäköisesti tulossa.

- En ole kuullut, että Konnevedellä joku tekisi uutta, mutta on tietoa, että näitä syntyy.

Pynnönen sanoo uskovansa, että riittävän hyvin alaan perehtyneet pystyvät hankkimaan valuuttakaupoista tuottoa. Avuksi on kehitetty tekniikkaa ja omia strategioita.

Häntä itseäänkin ala kiinnostaisi, jos englannin kieli olisi riittävän hyvin hallinnassa.

- Wincapita käyttää omaa kehittämäänsä signaalijärjestelmää, mutta näillä uusilla on tietysti omansa.

- On olemassa demoalustat, joilla voi harjoitella ilman rahaa. Mutta rahalla treidaaminen on ihan eri asia. Tällaisia kokemuksia olen lukenut, kun olen Wincapitassa.

Pynnönen sanoo, että Wincapitan sivujen katoaminen verkosta ja rahaliikenteen loppuminen ei ole vienyt toivoa toiminnan jatkumisesta.

- Meillä on positiiviset odotukset huolimatta siitä, mitä media kirjoittelee. Siitä suurin osa on vääristelyä.

"Kaikki samanarvoisia jäseniä"

Pynnösen mukaan tässä vaiheessa on mahdotonta sanoa, miten ja missä aikataulussa asiat etenevät.

- Kukaan ei tällä hetkellä pysty varmistamaan mitään. En pysty ottamaan kantaa, missä rahat ovat. Uskon niiden olevan tallessa.

Pynnönen vakuuttaa, että Wincapita ei toimi pyramidimarkkinoinnin tapaan.

- Me ollaan kaikki samanarvoisia jäseniä. Jotkut ovat olleet kauemmin ja jotkut vähemmän aikaa. Valitettavasti kauemmin olleet rinnastetaan siihen johtoporukkaan, jota ne eivät suinkaan ole.

Pynnönen sanoo, että hän itse on saanut muitakin mukaan. Hän vakuuttaa saaneensa omat tuotot pois siitä osasta rahaa, jonka hän on itse sijoittanut.

- On perättömiä juttuja, että ei pärjää muuten kuin värväämällä muita. Oma raha tuottaa ihan samalla prosentilla kuin tuottaa muidenkin mukaan lähtijöiden raha.

Miinusviikkojakin on ollut

Pynnönen sanoo, että suosittelupalkkiot ovat erikseen. Jos suosittelija saa tuottoja, siihen liittyy myös velvollisuuksia. Hänen mukaansa Wincapita ei joka hetki tuottanut. On ollut myös miinusviikkoja.

Pynnösen mukaan klubisijoittajista useimmat ovat tavallisia ihmisiä.

On eri ammateissa toimivia, eläkeläisiä ja myös pitkälle koulutettuja.

Pynnösen kautta Keski-Suomesta löytyi mies, joka vakuutti menestyneensä Wincapitassa, vaikka ei hankkinut sijoitusklubiin yhtään uutta jäsentä. Mies sanoi, että sai sijoituksensa ja tuotot päälle.

- Tasan vuosi sitten hyppäsin mukaan. Kun laitoin sen rahan, siitä meni reilu puoli vuotta, niin sain omani pois bonuksineen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.