Yhtiön nimi muuttui: Trust Kapital on nyt Ropo Capital

Kuopiolainen Trust Kapital on virallisesti Ropo Capital. Nimenmuutoksen yhteydessä yhtiön ilme uudistuu täysin.

Nimenmuutoksen taustalla vaikuttavat omistuspohjan muutos ja Enfo Zenderin yrityskauppa, mutta myös ajatus kansainvälisen brändin rakentamisesta.

Uusi nimi ja brändi-ilme otetaan käyttöön vaiheittain helmikuun aikan.

– Uuden brändin avulla haluamme vahvistaa identiteettiämme suomalaisena palveluyhtiönä, joka on uudistamassa koko laskutuksen ajatusta. Ropo-brändi sitoo Trust Kapital konserniin kuuluvat yhtiöt sekä Enfo Zenderin yhden nimen ja ilmeen alle, kertoo Ropo Capitalin toimitusjohtaja Artti Aurasmaa.

Uuteen yhteiseen nimeen päädyttiin pitkän harkinnan jälkeen. Nimi on otettu käyttöön kaikessa yhtiön viestinnässä eilen torstaina. Nimiuudistuksessa ja uuden identiteetin luomisessa mukana on ollut strateginen luova toimisto N2.

– Nimi on nyt suomenkielinen ja kansainvälisestikin helposti omaksuttava. Ilmettä on raikastettu vahvasti. Mustan, valkoisen ja harmaan lisäksi väreissä korostuvat myös skandinaaviset siniset sekä kulta ja oranssi, yhtiön markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jenni Jantunen sanoo.

Ropo Capital työllistää noin 130 työntekijää. Tänä vuonna yhtiön liikevaihto nousee yli 40 miljoonaan euroon. Suomessa joka kuudes lasku välitetään yhtiön kautta.