4. Juhannusneitofinalisti Reetta Paananen

21 vuotta, Kuopio, wellness-tradenomiopiskelija

Minusta tulisi hyvä Juhannusneito, koska haluan tartuttaa aina hyvää mieltä ympärilläni. Haluaisin selvittää, josko samalla saisin selkeyttä urapolkuani ajatellen, sillä Juhannusneidon työtehtävät kiinnostavat minua paljon. Luonteeltani olen huumorintajuinen, topakka, yhteistyökykyinen, avulias ja oma-aloitteinen. Harrastan muodostelmaluistelua ja käyn kuntosalilla. Onnelliseksi minut tekee perheeni, poikaystäväni, ystäväni, urheilu ja uudet kokemukset.

 

ÄÄNESTÄ TÄSTÄ

Tänään minä olen... onnellinen kaikista ihanista asioista, joita elämässäni tällä hetkellä on kuten omasta ja läheisteni terveydestä, rakkaudesta ja tästä hauskasta tilaisuudesta päästä Juhannusneidoksi.

Erikoisinta minussa on... se, että olen himosiivooja ja siivotessa sisäinen perfektionistini nousee esiin.

Kymmenen vuoden päästä... toivon, että olen onnellinen, terve, mielekkäässä ammatissa ja mahdollisesti perustanut perheen. Toivon myös, että elämääni on silloin kertynyt paljon uusia kokemuksia, joista voisin sitten kertoa joskus omille lapsilleni.

Jos saisin valita.... kukaan maailmassa ei olisi yksinäinen, kiusaamista ei olisi ollenkaan, parantumattomia sairauksia sekä mielenterveysongelmia ei olisi ollenkaan ja kaikenlainen väkivalta loppuisi kokonaan. Kaikki nämä ovat jollain tapaa koskettaneet elämääni ja vaikka kaikesta selviää, niin silti toivoisi, että kukaan ei joutuisi niitä käymään läpi.

Arvostan eniten.... elämässä hyviä ihmissuhteita ja terveyttä, koska ne tekevät minut onnellisemmaksi ja kiitollisemmaksi ja kumpaakaan ei saa ottaa itsestäänselvyytenä.

Laukussani on tällä hetkellä... treenivarusteet, kotiavaimet, lompakko ja huulirasva.

Suurin haaveeni... on tehdä tulevaisuudessa työkseni jotakin itselleni merkityksellistä ja asua omakotitalossa rauhallisella alueella oman perheeni kanssa. Perheen perustaminen ja työ, josta nautin, ovat ainakin tällä hetkellä suurimpia haaveitani.

Hauskin juttu... elämässäni on aina äitini ja minun jakama huumori ja kaikki ne hauskat ja ehkä hieman tyhmätkin vitsit, joita yhdessä keksimme.

Maailman mahtavin... tunne tähän mennessä elämässäni on ollut se, kun luistelujoukkueemme voitti Itävallassa kultaa ja sain seistä ykköskorokkeella kuuntelemassa Maamme-laulua!

Olen oppinut... paljon uusia tärkeitä asioita viimeisen vuoden aikana. Esimerkiksi muutto omaan kotiin on tuonut paljon uutta tietoa ja taitoa elämisestä ja esimerkiksi rahan käytöstä. Myös uudet ystävät ja parisuhde on opettanut paljon lisää ihmissuhteista ja siitä, miten ne saadaan kestämään ja kuinka jokaisessa ihmissuhteessa arvostus pitää olla tasaisesti molemminpuolista.

Tiedän, että... minun pitää tehdä paljon töitä, jotta saavuttaisin kaikki tulevaisuuden haaveeni. Tiedän myös, että joidenkin haaveiden toteutumiseen voi mennä paljon enemmän aikaa kuin toivoisin.

En ole koskaan... matkustanut Euroopan ulkopuolelle, hypännyt benjihyppyä tai uinut kirkkaassa merivedessä kalojen kanssa. Nämä kaikki ovat ehdottomasti minun ”to do”-listallani!

Rakastan... kaikkia läheisiäni, luistelemista ja suklaata! Ilman suklaata ei voi elää...

Tänä kesänä... haluaisin antaa itselleni luvan rentoutua ja viettää lomaa uusien ystävieni kanssa. Haluaisin myös matkustaa jonnekin ihan vaikka vaan Suomen sisällä, jos maailmantilanne sen sallii.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut