Hittipastan tekijä Jenni Häyrinen kaipaa kauppaan nykyistä parempaa einesruokaa – "Markkinoilla olisi tilaus hyvälle einesruoalle, jota voi syödä ilman häpeää"

Nykyajan ruokavaikuttajat muuttavat lautasen sisältöä resepti reseptiltä. Heidän valttejaan ovat houkuttelevat kuvat, kilpailusta johtuva paine kehittää koko ajan jotain uutta ja vapaus valita, mitä tekee. He eivät ole kokkeja tai keittiömestareita vaan ruokablogien kirjoittajia.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa Savon Sanomat digi 4 kk 7,90 €/kk tai Savon Sanomat 24 h 2 € ja käytössäsi on näköislehti, verkon rajaton käyttöoikeus ja mobiilisovellus..

Tilaa 4 kk 7,90 €/kk Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja