Syksyn mehevin sienipiirakka sopii myös gluteenittomaan ja laktoosittomaan ruokavalioon

Sienipiirakka on syksyn leivontalistan ehdoton klassikko. Laktoositon ja gluteeniton piirakkapohja sopii yleensä valtaosalle vieraista vaikkapa pienissä perhejuhlissa. Rahka ja voi tekevät pohjasta ihanan mehevän, ja tumma, gluteeniton jauhoseos antaa jo itsessään makua. Hauskaa reseptissä on se, että ainoastaan pohja on aina sama. Täytettä voit varioida mielesi mukaan. Kokeile vaikkapa broilerin, fetan ja paprikan yhdistelmää tai parsakaalin, fetan ja aurinkokuivatun tomaatin yhdistelmää. Tällä kertaa tein sienipiirakan, johon käytin kuivattuja kantarelleja, suppilovahveroita ja mustatorvisieniä.

Jatka lukemista uudistuneessa savonsanomat.fi:ssä!

Tilaa Savon Sanomat VerkkoPlus 3 kk 15 € tai Savon Sanomat 24 h 2 € ja käytössäsi on näköislehti, verkon rajaton käyttöoikeus ja mobiilisovellus..

Tilaa 3 kk 15 € Tilaa 24 h 2 € Olen jo tilaaja