3. Juhannusneitofinalisti Sini Peltola

18 vuotta, Kuopio, lukiolainen

Minusta tulisi hyvä Juhannusneito, koska olen kova hymyilemään ja nauramaan. Paras kaverini ilmoitti minut kisaan, mutta itsekin olin ajatellut, että tämä voisi olla minun juttuni. Tykkään myös olla esillä, joten Savon Sanomien edustustehtävät sopisivat minulle. Luonteeltani olen iloinen, avoin ja huomaavainen. Tällä hetkellä tärkeimmät harrastukseni ovat teatteri ja kilpatanssi. Onnelliseksi minut tekee lämpimät välit perheeseeni. Jos he ovat onnellisia, minäkin olen.

 

ÄÄNESTÄ TÄSTÄ

Näin Sini Peltola jatkoi lauseita:

Tänään minä olen... nauttinut ihanasta kevätsäästä ulkona perheeni kanssa.

Erikoisinta minussa on... että olen pienenä ollut todella ujo, mutta nykyään minulta ei rohkeutta puutu.

Kymmenen vuoden päästä... olen toivottavasti nähnyt paljon maailmaa ja arvostus Suomea kohtaan on lisääntynyt. Haluaisin asettua aloilleni ja tehdä sellaista työtä, jossa voin auttaa muita ihmisiä ja luontoa. Toivoisin myös, että olisin onnellinen elämääni ja siihen, mitä olen saavuttanut siihen mennessä. 

Jos saisin valita... niin meidän kotona olisi aina sipsejä ja dippikastiketta (barbecue-dippi tietenkin). 

Arvostan eniten... parhaita kavereitani ja sitä kuinka paljon he ovat läsnä minun elämässäni. He ovat tukeneet ja auttaneet minua jokaisessa asiassa elämäni varrella. 

Laukussani on tällä hetkellä... päiväkirja, johon kirjoitan tapahtumat päivän ajalta aina silloin kun on tyhjä hetki ja haluan muistella edellisten päivien tapahtumia. 

Suurin haaveeni... – joka on jo toteutunut – on elää onnellista elämää perheeni kanssa.

Hauskin juttu… on elää omaa elämääni. Elämäni on aika hulvaton ja hauska, sillä minun lähipiirini ihmiset ovat kaikkea muuta kuin tylsiä.

Maailman mahtavin... opetus on minun mummoltani: ”Nauti pienistä asioista elämässä, sillä yhtenä päivänä huomaat, että ne olivatkin isoja ja hienoja hetkiä''

Olen oppinut... elämään nauttien joka hetkestä. En murehdi huomisesta päivästä vaan nautin tästä päivästä ja hetkestä nyt.  

Tiedän, että... jokainen unelma on mahdollista saavuttaa, jos uskoo itseensä ja tekee töitä sen eteen. 

En ole koskaan... syönyt pahanmakuista ruokaa mummolassa.

Rakastan... lämpimiä kesäiltoja järven rannalla ja kuutamouinteja.

Tänä juhannuksena... olen mahtavan Juhannusneito-finaaliporukan kanssa nauttien juhannussäästä, oli se sitten sateinen tai aurinkoinen.

 

Selaa muita ehdokkaita

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.