SILLIMOUSSE

1 pkt Matjessillifileetä

100 g kylmäsavustettua kirjolohen mätiä

1 punasipuli

1/2 dl tuoretta tilliä hienonnettuna

1/2 sitruunan mehu

400 g smetanaa

2 dl kuohukermaa

1/3 tl valkopippuria

Pilko silli pieniksi kuutioiksi. Sekoita mäti joukkoon. Hienonna sipuli ja tilli pieneksi sekä purista sitruunan mehu. Sekoita tilli, mäti, sipuli, pippuri, tilli ja sitruunan mehu yhdessä smetanan kanssa kulhossa. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää se lopuksi joukkoon. Tarkista maku ja sekoita tasaiseksi. Anna tekeytyä muutama tunti kylmässä. Tarjoa esimerkiksi paahdetun ruisleivän päällä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.