Valkosipuli - pekonipasta

1 punasipuli

4 valkosipulinkynttä

1 paprika

1 pkt pekonia

2 tl pippurirouhetta

1 dl parmesanijuustoraastetta

1 pkt tuorepastaa

Kuori ja pilko sipulit, pese ja putsaa paprika, kuutioi paprika. Viipaloi pekoni. Kuullota ensin sipulit ja paprika pannulla. Lisää pekoni ja ruskista. Lisää mausteet, kaada joukkoon ruokakerma anna kastikkeen hautua muutama minuutti. Tarkista maku. Kypsennä tuorepasta pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada valutettu pasta sekoittaen kastikkeen joukkoon. Anna kastikkeen sekoittua pastan joukkoon, hauduta muutama minuutti välillä sekoittaen. Ripottele pinnalle tarjoiltaessa parmesanijuustoraastetta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.