Mustaherukka-raakakakku

3 dl manteleita

200 g pehmeitä taateleita

1/2 tl merisuolaa

3 1/2 dl cashewpähkinöitä (noin tunti liotettuna)

1/2 dl mantelimaitoa

5 rkl hunajaa

1/2 dl sitruunamehua

1 1/2 dl kookosrasvaa (kylmäpuristettua kookosöljyä, sulatettuna)

3 dl mustaherukoita

Sekoita tehosekoittimessa tasaiseksi mantelit, taatelit ja suola. Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperipalalla ja painele seos tiiviisti pohjalle. Soseuta valutetut cashew­pähkinät, mantelimaito, hunaja, sitruunamehu ja mustaherukat tasaiseksi massaksi. Sulata kookosöljy mikrossa ja lisää täytteeseen. Kaada seos vuokaan pohjan päälle ja pakasta tunti. Sulata kakkua ennen tarjoilua 15–30 minuuttia. Tarjoa saman tien.

Kommentoi

Mainos: Navigaattori / Kuopion kaupunki

Uutta suuntaa työuralle Navigaattorista

Mainos: Pieksämäen kaupunki tuulipuisto

Itäisen Suomen suurin tuulipuisto rakentuu Pieksämäelle

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut