Raparperi-mansikka- hilloke

50g tuoretta raparperia

1 dl vettä

1 dl hillosokeria

250g tuoreita mansikoita

Kuori ja paloittele raparperipalaset kattilaan. Kaada päälle vesi ja lisää sokeri. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kunnes raparperi on pehmennyt soseeksi. Poista mansikoista kannat ja viipaloi jäähtyneen raparperisoseen joukkoon. Tarjoa lettujen tai pannukakun kera.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut