Aasialainen salaatti

½ l parsa ja kukkakaalin kukintoja

½ l vettä

1 tl suolaa

1 tl sokeria

1 porkkana

6 kpl kirsikkatomaatteja

1 dl cashew-pähkinöitä

Huuhtele kasvikset. Revi kukintoja erilleen tarvittava määrä. Mittaa vesi, suola ja sokeri kattilaan, kiehauta. Lisää veteen kukka ja parsakaalin kukinnot ja keitä n. 5 minuuttia, kaada lävikköön ja jäähdytä. Pese, kuori ja raasta porkkana. Pese ja puolita kirsikkatomaatit. Sekoita raasteeseen kaalien kukinnot, päälle kirsikkatomaatit ja cashew-pähkinät. Tarjoile salaatinkastikkeen ja leivän kera.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.