Viipalepiparkakut

100 g margariinia

0,75 dl sokeria

0,5 munaa

2 dl vehnäjauhoja

0,5 tl leivinjauhetta

1 tl vanilliinisokeria

päälle: paistonkestävää marmeladia ja raesokeria

Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää muna hyvin vatkaten. Mittaa eri kulhoon kuivat aineet ja sekoita. Lisää rasvaseokseen jauhoseos. Leivo taikinasta 2 tankoa leivinpaperin päälle pellille. Paina tankojen keskelle pituussuuntaan syvennys. Täytä ne marmeladilla. Ripottele pinnalle raesokeria. Paista 200 asteessa 8–10 minuuttia. Leikkaa jäähtyneestä tangosta muutaman cm:n paksuisia vinoja viipaleita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.