Suklainen kesäkurpitsakakku

3 dl kesäkurpitsaraastetta

100 g taloussuklaata

2 kananmunaa

1,5 dl sokeria

2,5 tl leivinjauhetta

2 tl kanelia

2 dl kaurajauhoja

1 dl öljyä

1 dl omenasosetta

2 rkl hunajaa

0,75 dl mantelirouhetta

Kuorrutus:

100 g appelsiinituorejuustoa

0,5 dl tomusokeria

2 tl vanilliinisokeria

Raasta kesäkurpitsa.

Sulata suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Yhdistä kuivat aineet, lisää joukkoon.

Lisää loput aineet.

Kaada taikina vuokaan, paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Jäähdytä. Sekoita kuorruteainekset keskenään ja levitä kakun päälle.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut