Iltapäiväkerhomme Sirkkula

SKuopion steinerkoulun iltapäiväkerhossa jokaiselle päivälle on oma teemansa. Tiistaisin askarrellaan. SaSa

Helmi, 2. luokka, ja Olga-Maria, 3. luokka

Meidän iltapäiväkerhossamme on joka päivä eri teemapäivä. Maanantai on salipäivä, tiiistaina askarrellaan, keskiviikkoisin on retkipäivä, torstaina maalataan ja perjantaina on lasten toiveiden päivä. Retkeilemme eri puistoihin, Kuopio-halliin, kirjastoon, Antikkalaan makkaranpaistoon/pulkkamäkeen, luistelemme ja käymme Puijon metsässä.

Askartelussa käytämme kierrätysmateriaaleja. Niitä olemme käyttäneet esimerkiksi peltilehmiin ja -possuihin. Vanhoista villapaidoista olemme purkaneet lankaa ja tehneet niistä esimerkiksi pöllöjä. Käytämme myös luonnonmateriaaleja vuodenaikojen mukaan. Saimme ulkoleikkeihin jääkristalleja, kun silppusimme maitopurkkeihin vähän silkkipaperia pohjalle ja kaadoimme lämmintä vettä. Sen jälkeen jäädytimme ne.

Kerran viikossa meillä on lasten omien toiveiden päivä, jolloin olemme esimerkiksi leiponeet, tuoneet oman lelun kotoa, kertoneet omia vitsejä ja leikkineet ulkona tuikkusta taskulamppujen kanssa. Vaikka jokaisella päivällä on teema, jää aikaa myös omaan tekemiseen, leikkimiseen kavereiden kanssa, meidän lasten keksimiin esityksiin ja muuhun. Iltapäiväkerhossa on mahdollisuus myös tehdä läksyt ja lepäillä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut