Tervetuloa kepeään seuraamme!

Kirsti Karttunen, Niina Korhonen

Kuin juhannuksen kunniaksi avautuva Kesän kevyet -sivusto tulee esittelemään kuvin ja sanoin sen, mitä maakunnassa näkyy ja tapahtuu.

Kuten nimikin jo kertoo, on sivujemme tarkoitus tuottaa kesään kevyttä sisältöä. Uutisia löytyy muualta, ja niitä mekin toimitamme paperiseen lehteen lähes päivittäin, jo toista kesää Savon Sanomilla.

Niina huomaa takuulla Kuopiossa ja maakunnissa liikkuvat tyylikkäät tyypit, ja Kirsti innostuu heti, jos kyseessä on leipominen. Sivustolta löydätkin aiheita kolmesta eri kategoriasta: Kesäkestit esittelevät ruokaohjeita ja pikkuherkkuja sekä kauniin kattauksen saloja.

Kesäkadulla bongaillaan tyylikkäät kuntalaiset ja hassuimmat ilmiöt. Kesämenot puolestaan kuljettavat sinut maakuntaan ja festareiden tunnelmaan.

Yhteisen työhuoneen jakamisen ja ystävyyden lisäksi meitä yhdistää nauraminen, toimittajan ura ja kuopiolaisuus.

Tervetuloa siis seuraamaan kesän kevyitä juttuja, ihmisiä ja ilmiöitä kanssamme! Ideoita, vinkkejä ja palautetta meille voi lähettää osoitteeseen kevyet@savonsanomat.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.