Valkosipulilla maustettu palsternakka–perunavuoka

10 keskikokoista perunaa

2 keskikokoista palsternakkaa

4–5 valkosipulinkynttä

1 tl suolaa

2,5 dl kuohu- tai ruokakermaa

2 tl kirveliä

 

Kuori ja viipaloi perunat ja palsternakat. Lado viipaleet voideltuun uunivuokaan. Puserra kerrosten väliin valkosipulia ja ripottele suolaa. Sekoita kermaan hienonnettu kirveli.

Kaada kerma vuokaan ja kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.