Salamipannukakku

8 dl maitoa

4 kananmunaa

4 dl vehnäjauhoja

1 tl suolaa

1 dl persiljaa hienonnettuna

100 g salamia

150 g juustoraastetta

Sekoita maito, munat, jauhot, suola ja hienonnettu persilja pannukakkutaikinaksi ja anna taikinan turvota 20 minuuttia.

Suikaloi salami ja levitä se juustoraasteen kanssa uunipellille.

Kaada turvonnut taikina varovasti päälle ja paista uunissa 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Tarjoa raikkaan salaatin kera.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut