Raparperi-kookospaistos

Täyte:

reilu litra raparperia pilkottuna

3 rkl voita

2 dl sokeria

 

Muruseos:

3,5 dl vehnäjauhoja

1 dl kookoshiutaleita

1 dl sokeria

150 g voita

 

Tee ensin täyte. Sulata voi paistinpannulla, lisää raparperipalat ja ripottele päälle sokeri. Kuumenna muutama minuutti ja kaada seos siivilään. Anna nesteen valua pois. Sekoita muruseosta varten kaikki ainekset sekaisin ja nypi seos murumaiseksi. Laita piirakkavuokaan raparperitäyte ja levitä päälle muruseos. Paista 220 asteessa n. 15 min. Tarjoa vaniljakastikkeen tai -jäätelön kanssa.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut