Mercedes esitteli C-sarjan ladattavan hybridin

Farmarin lisäksi Mercedes-Benz C 350 Plug In Hybridin saa porrasperäisenä. Daimler

Teppo Komulainen

Latausjohto tyrkätään takapuskurin oikeaan kulmaan. Mercedes-Benz C 350 Plug In Hybrid saa taka-akselin yläpuolelle sijoitetut litium-ioni-akkunsa täyteen nopeimmillaan tunnissa ja 45 minuutissa.

Pelkällä sähköllä päästään parhaimmillaan 31 kilometriä.

Mersu käyttää pistokehybridissä nyt ensimmäistä kertaa nelisylinteristä bensiinimoottoria. Se tuottaa 211 hevosvoiman tehot ja 350 newtonmetrin väännön.

Sähkömoottorista saadaan 82 heppaa ja 340 newtonmetriä. Järjestelmän kokonaisteho on 279 hevosvoimaa ja maksimivääntö 600 newtonmetriä.

Voimaa siirretään seitsenportaisella automaattivaihteistolla.

Auton saa sekä sedanina että farmarina. Tavaratilasta pitää akkujen ja hybriditeknologian takia hieman tinkiä. Porrasperäisen kontti vetää 335 litraa ja farkun 350.

Molempien mallien viralliseksi kulutukseksi kerrotaan 2,1 litraa sadalla. Hiilidioksidipäästöt sedanissa lasketaan 48 grammaan ja farmarissa 49 grammaan kilometrillä.

Uusi hybridimalli tulee myyntiin maaliskuussa. Saksalaiset lupaavat vuoteen 2017 mennessä kymmenen uutta samaan teknologiaan perustuvaa ladattavaa mallia.

Kommentoi

Mainos: Kuopion Opiskelija-Asunnot Oy

Asuminen ja hiilijalanjälki

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut