BMW mukaan tieliikenteen turvallisuuskampanjaan

Pieksämäen ralliässä Esapekka Lappi on yksi kampanjan kummikuljettajista. Pekka Koponen

Teppo Komulainen

BMW:n ja Minin maahantuoja BMW Group Suomi on lupautunut tukemaan Turvassa Tiellä -tieliikenneturvallisuuskampanjaa.

Se on osa autourheilun kansainvälisen kattojärjestön FIA:n Action for Road Safety -kampanjaa. Suomessa sitä vetävät autourheilun kansallinen lajiliitto AKK-Motorsport ja sen markkinointiyhtiö AKK Sports.

Toissa vuonna käynnistynyt kampanja on tuonut tieturvallisuusluentoja ja koulutusta Suomen yläkouluihin ja esittäytynyt erilaisissa nuoriso- ja liikennetapahtumissa sekä autourheilun kansallisten ja kansainvälisten kilpailujen yhteydessä.

Kampanjointi laajenee toisen asteen oppilaitoksiin, joissa korostetaan oikeaa asennetta ajokortti-ikää lähestyville nuorille.

Tänä vuonna kampanjakouluttajia toimii 17 paikkakunnalla ympäri Suomea. Kampanjan kummikuljettajina toimivat suomalaiset autourheilutähdet Valtteri Bottas, Toomas Heikkinen, Esapekka Lappi ja Laura Suvanto.

– Erityisen tärkeäksi koemme jalkautumisen maakuntiin ja vaikuttamisen ajokortti-ikää lähestyviin nuoriin, jotta turhilta onnettomuuksilta vältyttäisiin, BMW Group Suomen markkinointi- ja viestintäpäällikkö Henri Jantunen toteaa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut