Piimäpiirakka

0,5 l piimää

150 g voita sulatettuna

2–2,5 dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

6 dl vehnäjauhoja

1 tl soodaa

Päälle: 5 suurta hapanta omenaa tai

1 l raparperipaloja tai marjoja

1 tl kanelia

1 rkl sokeria

Kuori ja poista siemenkodat ja viipaloi omenat. Sekoita pohjataikinan ainekset. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipannulle. Aseta omenaviipaleet päälle. Ripottele pinnalle kaneli-sokeriseos. Paista 225 asteessa 20–25 min.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut