Talakkunarahka

2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta tai kuohukermaa

2 dl maitorahkaa

3 dl marjoja

1 dl savolaista talakkunajauhoa

2 rkl–0,5 dl sokeria

1 tl vaniljasokeria

 

Sekoita talkkunajauhot, rahka ja sokerit. Vaahdota vaniljakastike tai kerma ja lisää rahkaseokseen. Tarjoile jälkiruokana tai välipalana marjoilla koristeltuna.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut