Espanjalainen paahtoleipä

8 palaa vaaleaa leipää

8 kypsää tomaattia

sormisuolaa

oliiviöljyä

8 valkosipulin kynttä

Grillaa tai paahda leipäviipaleet rapeiksi.

Hieno pinnoille halkaistusta valkosipulin kynnestä aromit.

Halkaise tomaatti ja purista mehu ja sisältö hieman irti. Hiero tomaattia valkosipulilla hunnutetun leivän pintaan.

Sirottele sormisuolaa ja viimeistele leipä ohuella oliiviöljynauhalla.

Valmista leipiä sitä mukaa kun niitä nautitaan, sillä niiden tulee olla lämpimiä tarjolla.

Jos aterialla on vain salaattia, saat ruokaisuutta lisäämällä leivälle rapeaksi paahdettua pekonia.

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut