Minna Canthin kakku

2 dl siirappia

2 dl sokeria

2 munaa

4 dl hyvää kermaa

6 dl vehnäjauhoja

1 rkl pomeranssinkuorta

1 tl neilikkaa

1 tl inkivääriä

2 tl soodaa

4 rkl sulatettua voita

Vaahdota kerma.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Yhdistä vaahdot.

Sekoita kuivat aineet ja siirappi vuorotellen vaahtoon.

Lisää voi.

Kaada taikina voideltuun vuokaan.

Paista puoli tuntia 175 asteessa ja noin puoli tuntia 150 asteessa.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut