Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Savon Sanomat 115 vuotta – Lue Juhlalehti!

Mitä haluaisit muuttaa asuinkunnassasi? Vastaa kyselyyn!

Millainen on unelmiesi Pohjois-Savo? Jos haluat vaikuttaa siihen, mihin suuntaan omaa asuinkuntaasi ja Pohjois-Savoa kehitetään, nyt siihen on mahdollisuus.

Pohjois-Savon liitto järjestää kyselyn alle 29-vuotiaille pohjoissavolaisille verkossa. Kyselyssä voi tuoda esiin oman paikkakunnan kehittämistarpeita ja epäkohtia vaikkapa palveluista, harrastusmahdollisuuksista, liikenteestä tai koulutuksesta. Aineisto käsitellään luottamuksellisesti eikä henkilö- tai tunnistetietoja kerätä. Vastaajat voivat halutessaan osallistua myös elokuvalippujen arvontaan. Vastausaikaa on 16.5. saakka osoitteessa https://urly.fi/1TWe.

Kysely on osa Nuoret pohjoissavolaiset tulevaisuudentekijät -hanketta, joka kohdistuu Pohjois-Savon kehittämiseen siten, että maakunta vastaisi jatkossa yhä paremmin nuorten odotuksiin ja tarpeisiin.

Kyselyn tulokset ilmestyvät niiden valmistuttua sivustolle: https://foresavo.fi/. Lisäksi tulokset julkaistaan osana hankkeen viestintää ja niistä voidaan kirjoittaa erillisiä artikkeleita. Tuloksia myös hyödynnetään alueen kehittämiseen liittyvässä jatkotyössä.

Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja Pohjois-Savon kehittämisraha.