Mitä haluaisit muuttaa asuinkunnassasi? Vastaa kyselyyn!

Lisätäänkö Välimerellistä tunnelmaa rannoille vai halutaanko vaikka monipuolistaa koulutusta maakuntaan - nyt on aika ehdottaa parannuksia! Aija Pirinen
Kristiina Poutiainen

Kristiina Poutiainen

Millainen on unelmiesi Pohjois-Savo? Jos haluat vaikuttaa siihen, mihin suuntaan omaa asuinkuntaasi ja Pohjois-Savoa kehitetään, nyt siihen on mahdollisuus.

Pohjois-Savon liitto järjestää kyselyn alle 29-vuotiaille pohjoissavolaisille verkossa. Kyselyssä voi tuoda esiin oman paikkakunnan kehittämistarpeita ja epäkohtia vaikkapa palveluista, harrastusmahdollisuuksista, liikenteestä tai koulutuksesta. Aineisto käsitellään luottamuksellisesti eikä henkilö- tai tunnistetietoja kerätä. Vastaajat voivat halutessaan osallistua myös elokuvalippujen arvontaan. Vastausaikaa on 16.5. saakka osoitteessa https://urly.fi/1TWe.

Kysely on osa Nuoret pohjoissavolaiset tulevaisuudentekijät -hanketta, joka kohdistuu Pohjois-Savon kehittämiseen siten, että maakunta vastaisi jatkossa yhä paremmin nuorten odotuksiin ja tarpeisiin.

Kyselyn tulokset ilmestyvät niiden valmistuttua sivustolle: https://foresavo.fi/. Lisäksi tulokset julkaistaan osana hankkeen viestintää ja niistä voidaan kirjoittaa erillisiä artikkeleita. Tuloksia myös hyödynnetään alueen kehittämiseen liittyvässä jatkotyössä.

Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto ja Pohjois-Savon kehittämisraha.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut