Mitä tehdä Pohjois-Savossa kesällä? - Lue Savon Sanomien kesäliite, ja löydä vinkkejä niin elämysmatkailun, luonnon kuin hyvän ruuan ystävien kesänviettotarpeisiin

Puijon Torniravintolan lähiruokalautasen pääsi maistamaan makumatkalla. Paula Pohjamo
Kristiina Poutiainen

Kristiina Poutiainen

Jos vielä mietityttää, mitä kivaa kesällä voisikaan tehdä, nyt on käsillä liite, josta hoksaa, kuinka paljon lähialueella onkaan mahtavaa tarjontaa elokuun loppuun saakka!

Aina ei tarvitse lähteä merta (tai Kallavettä tai Lastukoskea, kuten kokeneet kalaharrastajat kertovat) edemmäs kalaan, kun lähialueilla on ilmeisen varmoja kuhavesiä ja elämysseikkailuja myös pinnan alla.

Euroopan ruokamaakunnassa kun ollaan, pääsimme myös kierrokselle maistamaan, mitä saadaan, kun savolaiset laittavat parasta lautaselle – tai lasiin.

Jos kotimaan matkailu kiinnostaa, ei haitaksi ole tarkistaa ensin oman pitäjän matkailuhelmet ja elämystarjonta sekä etiketti luonnossa liikkumiseen.

Niin, ja muista osallistua Savon Sanomien kesäkuvajuttuun omalla mieluisalla kesäkuvallasi. Vinkit kuvaukseen ja asiaa paljon muustakin lisää Savon Sanomien Kesä 2021 -liitteessä, joka löytyy näköislehtenä täältä!

Kommentoi

Tilaa uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut