KalPa antaa vinkkejä pihvin paistoon

Herkullinen syöttö saattaa jatkossa tarkoittaa jääkiekkopiireissä muutakin kuin mehukasta osumaa vastustajan verkkoon. 132-sivuinen Herkullinen syöttö - Naatiskelua kilpisydämellä -ruokakirja esittelee 58 ruokakokonaisuutta.

Liharuokiin keskittyvässä kirjassa pääsevät ruoka-ohjeiden lisäksi esille sekä KalPan pelaajat, joukkueenjohto, toimiston väki että hallitus. Mukana ovat myös Yhdysvalloissa pelaavat ex-kalpalaiset Kimmo Timonen ja Teemu Hartikainen.

Ruokaohjeista on vastannut rotisseur Ari-Pekka Parviainen. Herkulliset kuvat on ottanut valokuvaaja Sami Tirkkonen. Henkilöesittelyt ovat lähtöisin stand up -koomikkonakin tunnetun Jarkko Huttusen kynästä.

Kirja ilmestyy 8.11. Sitä myydään KalPan verkkokaupassa, Pelimiehessä sekä Niiralan jäähallilla. Kirja on myynnissä myös Kuopion Citymarketeissa, Suomalaisissa kirjakaupoissa, Prismassa, Ravintola Introssa ja Sokoksella

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.