KalPa antaa vinkkejä pihvin paistoon

Herkullinen syöttö saattaa jatkossa tarkoittaa jääkiekkopiireissä muutakin kuin mehukasta osumaa vastustajan verkkoon. 132-sivuinen Herkullinen syöttö - Naatiskelua kilpisydämellä -ruokakirja esittelee 58 ruokakokonaisuutta.

Liharuokiin keskittyvässä kirjassa pääsevät ruoka-ohjeiden lisäksi esille sekä KalPan pelaajat, joukkueenjohto, toimiston väki että hallitus. Mukana ovat myös Yhdysvalloissa pelaavat ex-kalpalaiset Kimmo Timonen ja Teemu Hartikainen.

Ruokaohjeista on vastannut rotisseur Ari-Pekka Parviainen. Herkulliset kuvat on ottanut valokuvaaja Sami Tirkkonen. Henkilöesittelyt ovat lähtöisin stand up -koomikkonakin tunnetun Jarkko Huttusen kynästä.

Kirja ilmestyy 8.11. Sitä myydään KalPan verkkokaupassa, Pelimiehessä sekä Niiralan jäähallilla. Kirja on myynnissä myös Kuopion Citymarketeissa, Suomalaisissa kirjakaupoissa, Prismassa, Ravintola Introssa ja Sokoksella