Kauden kevyet on täällä

Maakunnan menoa kesällä seurannut Kesän kevyet -sivusto palaa Savon Sanomien nettisivuille uudistuneella ilmeellä. Kuopiolaislähtöiset toimittajat Niina Korhonen ja Kirsti Karttunen seuraavat maakunnan tapahtumia, ilmiöitä ja ihmisiä nyt Kauden kevyet -sivustolla.

Tällä kertaa arjen ihmeellisyyksiin tartutaan syksyn viileistä illoista keväällä lämpeneviin päiviin saakka.

Sivuston tyyli säilyy nimensä mukaisesti kevyenä ja ajankohtaisena. Kauden kevyet koostuu kolmesta eri osastosta: Kestit esittelevät ruokaohjeita, herkullisia kakkuja ja kauniita kattauksia. Kesteihin kuuluu olennaisena osana myös kodin kunnostaminen. Jos siis kaipaat apua tai vinkkejä siivoukseen, sisustamiseen tai vaatehuoltoon, olet oikeassa paikassa.

Kadulla-osiossa käsitellään ajan ilmiöitä, muotia ja kauneutta, tyylivinkkejä sekä maakunnasta bongattuja tyylikkäitä kulkijoita. Kadulta löydät myös linkkivinkkejä mielenkiintoisille verkkosivuille.

Menot puolestaan kertovat sen, mitä maakunnassa tapahtuu parhaillaan. Keikat, näyttelyt, elokuva- ja kirjavinkit ilmestyvät tähän osioon. Silloin tällöin menoihin eksyy myös matkailutärppejä muilta mailta.

Vanhat ja uudet lukijat, tervetuloa mukaan Kauden kevyiden kelkkaan! Juttuvinkkejä ja palautetta meille voi lähettää osoitteeseen kevyet@savonsanomat.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Menovinkki: Viimeisiä hetkiä Miesten vuorolla

Murea suppilovahveropiirakka sopii syysiltaan