Kuka sinä aiot olla?

Hauska pukeutuminen on iso osa Halloweenia. Jos on juhlinut Halloweenia jo useana vuonna peräkkäin voi uuden asun löytäminen olla haastavaa.

Hankalinta voi olla idean keksiminen, joten vinkiksi annettakoon, että Halloween-juhlissani ovat vuosien aikana vierailleet esimerkiksi astronautti, kreivi Dracula, gangsteri, hämähäkki, Pablo Picasso, Marilyn Monroe, tanssija Michael Jacksonin Thriller-musiikkivideolta ja Juha Mieto.

Yksi tapa saada ideoita pukeutumiseen on lähteä kirpputoreille kiertelemään ja katsomaan, mitä sieltä löytyy. Myös elokuvat voivat toimia inspiraation lähteenä. Esimerkiksi Liisa Ihmemaassa -elokuva tarjoaa useita hienoaj vaihtoehtoja. Myös YouTubesta löytyy monia vinkkejä sekä pukeutumiseen että meikkaamiseen.

Haamu, kissa ja vampyyri

Vaikka pukeutumiseen saisi helposti käytettyä paljon rahaa, kannattaa muistaa, että omasta vaatekaapista voi löytyä yhdistelemällä monenlaista. Meikkaamallakin pääsee jo pitkälle. Myös vanhat lakanat, mustat jätesäkit ja sukkahousut käyvät hyvin asujen lähtökohdiksi.

Haamu, vampyyri ja kissa ovat kaikki asuja, joihin ei paljon tarvita. Kokoonkursimiseen riittävät hakaneulat ja teippi. Vanhasta lakanasta saa nopeasti aikaan myös toogan. Kun yhdistät asuun gladiaattorisandaalisi, on antiikkinen puku jo lähes valmis.

Myös vanhempien vaatekaapeista saattaa löytyä aarteita, etenkin jos niitä ei ole tyhjennetty sitten 80-luvun.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.