Makeampi mämmi maustuu rahkalla

Pääsiäisherkku mämmi toimii hyvin myös erilaisissa sekoituksissa. Erityisesti rahkaan yhdistettynä mämmin rukiinen maku tasoittuu mukavasti. Tämä kuohkea ja makeutta sisältävä jälkiruoka sopii erityisesti niille, joille pelkkä mämmi paljaaltaan ei tahdo maistua.

Mämmirahka

1 rasia mämmiä

1 purkki vaniljarahkaa

1/2 purkkia vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

1 sitruunan kuori raastettuna

Sekoita mämmi ja vaniljarahka toisiinsa. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi ja lisää se ainesten joukkoon. Vatkaa koko seosta hetki sähkövatkaimella, näin jälkkäristä tulee kuohkea. Lisää lopuksi joukkoon raastettua sitruunan kuorta.

Mämmirahkan voi tarjoilla halutessaan kerman ja sokerin kera.