Jyrkät värit haalenivat – jopa punamultaa tarjolla Tuusulan asuntomessuilla

Tuusulan asuntomessualue on saanut inspiraationsa tulevaisuuden kyläkaupungista. 33 kohdetta Rykmentinpuistossa asettuvat alueelle, jossa eletään yhtäältä tiiviisti mutta toisaalta lähellä luontoa.

Hirsitalobuumi näkyy messuilla edelleen. Kuva: Jutta Halminen

Kaksikerroksiset, tiiviille kaupunkitonteille suunnitellut townhouse-tyyppiset talot ovat leimallinen piirre Tuusulan asuntomessuilla. Talot ovat usein kapeita, ja omaa yksityisyyttä suojataan erilaisin ratkaisuin.

Tuusulan asuntomessuilla voi nähdä osittain jatkumoa viime vuosien rakentamisen trendeille. Esimerkiksi hirsitaloja on paljon, mikä on loogista, kun niiden osuus yleisestikin pientaloissa kasvaa. Erona takavuosien messuihin silmään pistää se, että jyrkkien mustien ja valkoisten rinnalla alkaa näkyä luonnollisempia, pehmeämpiä sävyjä, kuten harmaata, ruskeaa ja jopa perinteistä punamullan sävyä.

Messut ovat avoinna elokuun ajan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Asuntomessujen 50-vuotisjuhlavuosi jysähtää käyntiin – Bongaa savolaisten kädenjälki Tuusulan messualueella

Uusimmat

Asuminen

Kuluttaja-lehti: Induktiotasoissa hinta ei aina vastaa laatua

Asuntomessujen 50-vuotisjuhlavuosi jysähtää käyntiin – Bongaa savolaisten kädenjälki Tuusulan messualueella

Tälle ratkaisulle pitäisi näyttää keskisormea, totesi vammaisryhmä korokkeelliselle bensapumpulle – miten muuten meni Tuusulan asuntomessukierroksella?

Näin asuntomessuilla toimitaan tänä vuonna: Kohteesta toiseen ei enää poukkoilla oman halun mukaan

Jyrkät värit haalenivat – jopa punamultaa tarjolla Tuusulan asuntomessuilla

Syövän kanssa taisteleva pariskunta on tehnyt kallioisesta maatilapihastaan upean harrastuksen: "Tässä sielu lepää" 

Tuusulan Asuntomessuilla huomioidaan korona-aika

Kuopiolaismies rakensi 10 vuotta ja sai aina uuden idean, kuten "sikarinpolttelutorni" ja koristepinnat kivistä – Kuvasarja kertoo käsittämättömästä työn määrästä

Kuopiolainen Hannu Rönkä aloitti saarimökkeilyn Rönön kupeessa jo vauvana, mutta yksi ääni ei ole muuttunut 74 vuodessa – katso kuvat

"Se oli rakkautta ensisilmäyksellä" – Rautakaupasta ostetusta pihamökistä tuli kesähuone, vaikka mies haaveili talvivarastosta pyörille ja tavaroille

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.