Rakentajat! Riittikö usko raksan valmistumiseen vai menikö suhde solmuun – vastaa kyselyyn ja voita palkinto!

Usein sanotaan, että rakentaminen on raskas vaihe parisuhteelle, kun elämässä joutuu venymään niin moneen. Verkkokyselymme selvittää, näinkö on.

Riideltiinkö teillä rakentamisen aikaan ja mistä? Mitkä olivat parisuhteen voimavaroja? Erottiko projekti vai yhdistikö se – vai tuliko jopa ero?

Vastaa kyselyyn tiistaihin 19.2. kello 10 mennessä. Kyselyn lopussa on mahdollisuus jättää yhteystiedot arvontaa varten. Arvomme yhteystietonsa jättäneiden tuotepalkintoja. Tietoja käytetään vain arvontaan ja yhteystiedot hävitetään arvonnan jälkeen.

Kyselyn tuloksista kerrotaan 22.2. ilmestyvässä, tavallista suuremmassa Asuminen-osiossa.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Asuminen

Saatat muistaa ysärikodeista kaaret – ja nyt ne tulevat taas! Katso kuvasarja, kuinka holvikaari istuu nykykotiin

Nuoripari kyllästyi yltäkylläiseen elämään, myi omaisuutensa ja muutti asumaan asuntoautoon — ”Olemme tottuneet olemaan lähekkäin muutenkin”

Onko tämä tottakaan: kuopiolaiskodin valokuvatapetti vie suoraan Miami Beachille – Katso kuvat amerikkalaishenkisestä, upeasta kodista

Kun katsot nämä kuvat, nuorrut kymmeniä vuosia – kuopiolaismiehellä on lankapuhelin, vanha Salora Boston ja tietenkin puhelinluettelo

Oletko varma, että saat kaikki kukat kuolemaan? Nämä 3 vinkkiä auttavat jo todella pitkälle

Tässä on vanha navetta, mutta kun avaat oven, silmiesi eteen avautuu naisellinen budoaari – oikea karkki!

Uusi sukupolvi myllää nyt siirtolapuutarhamökeillä –  Nämä 14 kuvaa kertovat, minkä ihanuuden kuopiolaisystävykset nappasivat yhteisomistukseen

Kierrätystavaroista syntyy upea koti – tällä perheellä on vain kaksi uutena ostettua tuolia

Tämä mökkimaisema pysäyttää kaupunkilaisen – nuotioluodolla saa niskat kipeiksi tähti-iltoina

Voiko rakentamisesta selvitä rakastavaisina? Messurakentajat ja asiantuntija kertovat – "Siinä astui tuiki tuntemattomaan"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.