BMW mukaan tieliikenteen turvallisuuskampanjaan

BMW:n ja Minin maahantuoja BMW Group Suomi on lupautunut tukemaan Turvassa Tiellä -tieliikenneturvallisuuskampanjaa.

Se on osa autourheilun kansainvälisen kattojärjestön FIA:n Action for Road Safety -kampanjaa. Suomessa sitä vetävät autourheilun kansallinen lajiliitto AKK-Motorsport ja sen markkinointiyhtiö AKK Sports.

Toissa vuonna käynnistynyt kampanja on tuonut tieturvallisuusluentoja ja koulutusta Suomen yläkouluihin ja esittäytynyt erilaisissa nuoriso- ja liikennetapahtumissa sekä autourheilun kansallisten ja kansainvälisten kilpailujen yhteydessä.

Kampanjointi laajenee toisen asteen oppilaitoksiin, joissa korostetaan oikeaa asennetta ajokortti-ikää lähestyville nuorille.

Tänä vuonna kampanjakouluttajia toimii 17 paikkakunnalla ympäri Suomea. Kampanjan kummikuljettajina toimivat suomalaiset autourheilutähdet Valtteri Bottas, Toomas Heikkinen, Esapekka Lappi ja Laura Suvanto.

– Erityisen tärkeäksi koemme jalkautumisen maakuntiin ja vaikuttamisen ajokortti-ikää lähestyviin nuoriin, jotta turhilta onnettomuuksilta vältyttäisiin, BMW Group Suomen markkinointi- ja viestintäpäällikkö Henri Jantunen toteaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.