Justin Timberlake kruisaili Audi A1:n Geneven lavalle

Volkswagen-konserni halusi järjestää Geneven autonäyttelyssä suurimman hötäkän pikkuisen Audi A1:n ympärille. Perinteisen tavan mukaan se alleviivasi asian hommaamalla paikalle mannekiiniksi tunnetun popparin, joka oli tällä kertaa Justin Timberlake, se Britney Spearsin exä.

Täysin puskista lavalle tempaistiin A1:stä myös e-tron-koeversio, joka on sähköauto, joka pystyy ajon aikana lataamaan akut polttomoottorin avulla.

Yllätyksenpoikanen oli sekin, että Ford julkisti täysin uudesta Focuksesta jo nyt farkkuversion. Viistoperähän nähtiin jo Detroitissa tammikuussa. Näpäkästi muotoiltu auto saa konehuoneeseen kiinnostavia turboahdettuja bensamoottoreita ja rinnalle kaksoiskytkinautomaatin, joten halutuimpaan kokoluokkaan on pian tungosta.

Suomessa ensimmäiset Focukset ovat vasta vuoden päästä.

Toinen suuri volyymituote tulee täysin uudesta Volvo S60:stä. Näin ainakin maahantuoja uskoo, eikä onnistuneesta muotoilusta ja edistyksellisestä turvavarustelusta ole varmasti haittaa.

S60:n hinnat alkavat noin 34 000 eurosta, ja ennakkomyynti käynnistyy jo huhtikuun alussa. Moni odottaa sormet syyhyten syksyllä paljastettavaa farkkua.

Lue lisää Geneven autonäyttelystä tiistain Savon Sanomista ja katso netistä kuvasarja muista uutuuksista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.