Myös Teboililta saa pian K-Plussaa

Marraskuun 17. päivästä alkaen ostokset Teboil-huoltamoilla ja -automaattiasemilla kerryttävät K-Plussa-pisteitä. Käynnistyvä korttiyhteistyö on jatkoa Teboilin ja K-ryhmän keväällä allekirjoittamaan yhteistoimintasopimukseen, jossa 70 Teboil-huoltamon myymälää muutetaan K-marketiksi 2-3 vuoden kuluessa.

K-Plussa-kortin haltijat saavat K-Plussa-pisteitä Teboil-huoltamoilta ja -automaattiasemilta polttoaineostojen lisäksi lähes kaikista muistakin ostoksista - niin myymäläostoksista ja ravintolapalveluista kuin huollon varaosista ja huoltopalveluista sekä pesuista.

K-Plussa-pistesetelit käyvät Teboil-asemilla normaaliin tapaan maksuvälineinä. K-Plussa-yhteistyön ulkopuolelle jäävät huoltamoilla polttoöljyn myynti, Veikkauksen pelit ja lahjakorttien ostaminen sekä polttoaineostot Teboil Express -automaattiasemilta. K-Plussa-pisteitä myöntäviä Teboil-asemia on lähes 300.

Kesko-yhteistyön lisäksi sadalle Teboil-asemalle tulee Rolls- tai Jokes -hampurilaisravintola. Huoltotoimintaa ketju puolestaan tehostaa yhteistyössä Autoasin kanssa.

Tällä hetkellä Teboil-verkostossa on kahdeksan K-markettia, ei kuitenkaan vielä yhtään Savossa.

K-Plussa-pisteitä saa myös Nesteen huoltoasemilta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.