Odotettu Nissan Juke omaksi alle 20 000 eurolla

Erikoisen näköinen pieni katumaasturi Nissan Juke on herättänyt niin poikkeuksellisen suuren mielenkiinnon, että maahantuoja on aloittanut jo ennakkotilausten ottamisen, vaikka auto saapuu Eurooppaan vasta lokakuussa.

Suositun Qashqain pikkuveli maksaa halvimmillaan 19 490 euroa, maahantuoja paljastaa. Kyseinen versio on Visia-varustetason auto 1,6-litraisella Pure Drive -bensakoneella, etuvedolla ja viisiportaisella käsivaihteistolla.

Sama auto Acenta-varustein kustantaa 20 791 euroa ja Tekna-varusteltu 1.6L 2WD 5MT 22 690 euroa.

Nissan-jälleenmyyjät alkavat ottaa tilauksia vastaan kesäkuun alussa. Asiakkaat voivat myös ilmaista kiinnostuksensa malliin rekisteröitymällä Nissanin verkkosivustolla www.nissan.fi, minkä jälkeen Nissanin asiakassuhdetiimi ottaa heihin yhteyttä.

- Olemme saaneet valtavan määrän yhteydenottoja Jukesta kiinnostuneilta asiakkailta Euroopassa, joten päätimme aikaistaa tilausten vastaanottamista myös Suomessa. Olemme innoissamme kysynnästä, joka Jukeen on kohdistunut jo tässä vaiheessa, vaikka toimitukset asiakkaille alkavat vasta syksyllä. Uskomme, että kiinnostus kasvaa entisestään nyt, kun Juken hinnat on julkistettu, Nissanin Suomen-maajohtaja Antti Jokela myhäilee.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.