Porsche tuo autoihinsa lisää tehoa, värejä ja yhteyksiä

Uusiin Porsche 911 Carrera S-, 911 Carrera 4S- ja 911 Targa 4S -malleihin saa tehtaalla asennettavan lisätehopaketin, joka kasvattaa huipputehoa 30 hevosvoimalla 450 polleen. Paketti sisältää muun muassa suuremmat turboahtimet ja sporttipakosarjan.

Paketin hinnat lähtevät 10 058 eurosta ylöspäin. Kesäkuusta alkaen lisätehopaketin voi saada myös jälkiasennettuna autoihin, joissa on Sport Chrono -varustepaketti.

Kaikkiin Porschen malleihin on luvassa uusia korin ja sisäverhoilun värivaihtoehtoja. Lisäksi autoihin tulee tarjolle uusia tiedonsiirto- ja viihdepalveluja.

Uuden mallivuoden parannusten lisäksi jo käytössä oleviin autoihin voi saada uudet Porsche Connect -palvelut, jotka lanseerattiin uuden Panamera-malliston myötä.

Uudistus toteutetaan erityisellä migraatioprosessilla, jonka piiriin kuuluvat kaikki syyskuun 2015 jälkeen valmistetut mallit Panameraa lukuun ottamatta. Ennen kesäkuuta 2016 valmistetuille autoille on tehtävä ohjelmistopäivitys huoltoliikkeessä. Omistajiin otetaan yhteyttä kirjeitse.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.