Škoda Yeti ja Fabia saavat uusia versioita

Viime syksynä myyntiin tullut koda Yeti on saavuttanut jo melkoisen suosion. 434 auton rekisteröinnillä se on vuoden alusta toukokuun loppuun laskettuna katumaasturiluokan kolmanneksi eniten rekisteröity malli, maahantuoja tulkitsee.

Volvo XC60 sai tammi-toukokuussa 638 uutta omistajaa ja Honda CR-V 628. Edellä on tosin myös Nissan Qashqai peräti 1 834 rekisteröinnillään, mutta sen myynti painottuu voimakkaasti etuvetoisiin.

Yetin etuvetomallisto laajenee uudella turboahdetulla 1.4 TSI -bensiinimoottorivaihtoehdolla, ja saatavilla on nyt myös Yeti 2.0 TDI 140 4x4 DSG eli nelivetoinen turbodiesel DSG-automaattivaihteistolla.

Kesän aikana Suomeen saapuvat myös ensimmäiset sporttiset koda Fabia RS -mallit. Syksyllä kodan mallistoon tulee lisää GreenLine-malleja, jotka ovat mallistonsa vähäpäästöisimpiä malleja.

Esimerkkinä maahantuoja mainitsee farmarimalli Fabia Combi GreenLinen, jonka hiilidioksidipäästöt puristuvat 89 grammaan kilometrillä, mikä suomeksi sanottuna merkitsee reippaasti alle neljän litran dieselinkulutusta sadalla kilometrillä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.