Älylaitteet aiheuttavat ongelmia parisuhteeseen – Kerro kokemuksistasi kyselyssä

Älylaitteiden runsas käyttö voi aiheuttaa monenlaisia ongelmia parisuhteeseen. Jos toinen roikkuu koko ajan sosiaalisessa mediassa tai pelailee tietokonepelejä, toinen osapuoli voi tuntea esimerkiksi, ettei hän ole kumppanilleen tärkeä.

Teemme juttua älylaitteen käytön vaikutuksista parisuhteeseen. Onko älylaitteiden käyttö haitannut sinun parisuhdettasi? Millaisia ongelmat ovat olleet? Kerro kokemuksistasi nettikyselyssä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Hyvinvointi

Eläinlääkäriasemat kartoittavat jo laitteistoaan – tarvittaessa voidaan käyttää ihmisten tehohoidossa

Älylaitteet aiheuttavat ongelmia parisuhteeseen – Kerro kokemuksistasi kyselyssä

Parisuhteet ovat nyt koetuksella – Älä pura koronakiukkua kumppaniisi, sanoo parisuhdeterapeutti: "Tunnekuohun vallassa ei pystytä mihinkään rakentavaan lopputulokseen"

D-vitamiinia ei tule syödä kourakaupalla, sillä siitä voi seurata terveysongelmia – "Ylimääräinen C-vitamiini sen sijaan rasittaa lähinnä kukkaroa", sanoo Suomen apteekkariliiton farmaseutti Taru Vanhala

Kommentti: Papakoe paljasti, että kaikki ei ole kunnossa

VARO on yksinkertainen muistisääntö luomien arviointiin

Syövän esiaste voi löytyä seulonnassa mutta ei geenitestillä – nämä syövät ovat vähentyneet viidennekseen pitkään jatkuneen seulontaohjelman vuoksi

Kolumni: Lohtulauseita miljoonien tarinoiden maahan

Nanna Mäkelä, 46, uupui työtaakan alle ja teki radikaalin ratkaisun: "Minun piti miettiä, uhraanko terveyteni hyvän palkan takia vai otanko riskin ja vaihdan alaa"

Kolumni: On tässä jotain hyvääkin – moni sai kaipaamansa tauon, vihdoinkin on aikaa opetella uutta

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.