Nainen: Mitä ajatuksia kuukautiset herättävät sinussa? Vastaa kyselyyn

Kuukautiset ovat osa elämää, mutta monen naisen mielestä ne tuntuvat lähinnä pakolliselta pahalta. Kuukautisten koetaan usein rajoittavan elämää, ja niitä halutaan piilotella. Toisaalta jos kuukautisten poisjääminen voi aiheuttaa myös surua ja huolta.

Millaisia tunteita kuukautisesi herättävät sinussa? Muistatko miltä tuntui nuorena, kun kuukautiset alkoivat?

Keräämme naisten ajatuksia kuukautisistaan 28. toukokuuta ilmestyvään juttuumme. Käy vastaamassa lyhyeen kyselyyn tästä linkistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Hyvinvointi

Psykologi Laura Stenroos tukee tosi-tv-ohjelmiin osallistuvia kuvausten aikana ja niiden jälkeen – "Saatamme käydä viidakossa puskapissalla ja samalla puida asioita"

Näitä kotitöitä vihataan, mutta niistä voi löytää myös positiivisia puolia: ota arki haltuun viisi minuuttia kerrallaan

Onko ikä tuonut mukanaan vaivoja? Kehosi rappeutuu, mutta voit hidastaa vanhenemista – Ylilääkäri kertoo, miten ikäihminen voi ehkäistä liikunta- ja muistiongelmia

Onko miehillä matalampi kipukynnys kuin naisilla? Tatuoinnin ottanut Niklas Sulander arvioi, ettei hän tunne kipua yhtä herkästi kuin keskivertoihminen: "Ei voi silti sanoa, että olisin masokisti"

Keinomakeuttajilla on surkea maine – mutta mihin pelot ja epäluulot perustuvat? Katso asiantuntijoiden vastaukset

Kommentti: Yhtenä päivänä ei enää jalka nouse

Saatko tehtyä kuperkeikan? Viisikymppinen Päivi Kotola tekee sen vaikka puomilla

Ikäihmisenkään ei kannata jäädä paikalleen, sillä pienikin liike vie eteenpäin – "Vaikka päivä tuntuisi hiukan huonolta, saan itseni kyllä liikenteeseen"

Ravitsemusongelmat yleisiä lihavuusleikkauksessa käyneillä

Iskikö syysväsymys? Asiantuntijat kertovat, miten oireista pääsee eroon – Näinä kellonaikoina kannattaa harrastaa liikuntaa

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.