Hymy, älä kadota hymyäs ja tyyliäs

Savon vastavalittu juhannusneito kuuntelee jouten ollessaan musiikkia ja kävelee haaveksien sateessa sen sattuessa kohdalle. Hymy Suuronen on hyvin viimevuotisen neidon kaltainen.

Ruskeatukkainen ja siro Hymy edustaa suomalaiskansallista kaunotartyyppiä pirteimmillään. Ennen loppukilpailua hän karaisi itsensä tuulen sotkemassa, hyisessä järvessä. Lavalle lähdettäessä hän kaivoi matkalaukusta mukana kulkeneen pienen ruusukimpun hiuksiinsa.

– Päivällä koleassa säässä puistattanut vilu on vaihtunut kuumiin väristyksiin, kertoi tuore missi tunnelmistaan.

– Heti huomispäivänä osallistun toiseen kauneuskilpailuun, Miss Hymy -mittelöön. Meni miten meni tämän kesän kisat, pysyn joka tapauksessa kesän vanhempien autovuokraamon puhelinvastaajana kotokaupungissa Kuopiossa, sanoi Hymy.

Hymy Suuronen kävi mannekiinikurssin Kuopiossa alkuvuodesta ja on sittemmin valittu Kuopion mannekiinikuningattareksi, Miss Cinema Finlandian loppukilpaan ja Miss Suomi -kilpailun karsintaan. Kuten arvata saattaa hän tekee toistaiseksi mallin töitä.

Hymy asuu omassa yksiössään Kuopiossa. Kesällä hän kertoi vetelehtivänsä vanhempien kesämökillä, jonka nimi on osuvasti Hymynmaa.

Virinlinnan lavalta Hymy lähti poikakaverin kyljessä sisaren mökille Muuruvedelle. Teki mieli huutaa perään, että älä Hymy kadota missimarkkinoilla hymyäs äläkä tyyliäs.

Julkaistu Savon Sanomissa 27.6.1977

Savon Sanomain missikilvasta tyttöjen juhannusleikki

Syysmuotia 1970-luvulta

Uusimmat

Juhannusneito

Juhannusneito- ja ladyfinalistit on valittu - Tutustu ehdokkaisiin ja äänestä suosikkisi voittoon

1. Juhannusneitofinalisti Elviira Fält

2. Juhannusneitofinalisti Satu Osmala

3. Juhannusneitofinalisti Sini Peltola

5. Juhannusneitofinalisti Sonja Tirkkonen

4. Juhannusneitofinalisti Miia Soininen

1. Juhannusladyfinalisti Marja-Riitta Hiltunen

2. Juhannusladyfinalisti Tarja Kauppila

3. Juhannusladyfinalisti Jaana Kuiper

4. Juhannusladyfinalisti Eila Thureson

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.