Juhannusneito- ja ladykilpailu on käynnissä – Tutustu ehdokkaisiin ja äänestä suosikkisi voittoon

Savon Sanomien vuoden 2019 Juhannusneito- ja Juhannuslady-kilpailun finaalistit on valittu. Juhannusneidon tittelistä kilpailevat tänä vuonna Elviira Fält, Satu Osmala, Sini Peltola, Miia Soininen ja Sonja Tirkkonen. Juhannuslady-ehdokkaat ovat Marja-Riitta Hiltunen, Tarja Kauppila, Jaana Kuiper ja Eila Thureson.

Juhannusneidoksi ja -ladyksi valitaan kilpailija, joka kerää eniten yleisöääniä. Myös tuomaristo valitsee oman suosikkinsa. Molemmissa kilpailussa voittaja saa palkinnoksi Pohjolan Matkan 1 000 euron lahjakortin ja kilpailuiden finalistit saavat Lumoava-sarjan korut.

Juhannusneito- ja ladykilpailu huipentuu tällä kertaa Leppävirralla Viihdekeskus Tulenliekin juhannusjuhlissa 21. kesäkuuta. Juhannusaaton ohjelmassa on myös 90-luvun suositut esiintyjät: Aikakone, Fin Cover Boys & Girlz ja Bad Boys Blue sekä Anneli Mattila & Recados.

Kisan pitkän historian kunniaksi Savon Sanomien verkkosivuilla ilmestyy juhannukseen saakka arkistojuttu sekä runsaasti kuvia menneiden vuosien Juhannusneito-kilpailuista. Sarjan aloittaa itseoikeutetusti ensimmäinen kisavuosi 1968, kun kaikkien aikojen ensimmäiseksi Juhannusneidoksi valittiin Pirkko Hein. Silloin Juhannusneito kruunattiin Pieksämäellä. Voittajan ylle solmi sinivalkoisen nauhan Ansa Ikonen ja Savon Sanomien pokaalin luovutti Tauno Palo.

Äänestä omaa suosikkiasi Juhannusneidoksi ja Juhannusleidiksi. Äänestys jatkuu juhannusaattoiltaan kello 21 saakka. Arvomme kaikkien äänestäneiden kesken 10 tuotepalkintoa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Katso Juhannusneitofinalistien esittelyt:

1. Elviira Fält

 

2. Satu Osmala

 

3. Sini Peltola

 

4. Miia Soininen

 

5. Sonja Tirkkonen

 

ÄÄNESTÄ TÄSTÄ

 

Katso Juhannuslady-finalistien esittelyt:

1. Marja-Riitta Hiltunen

 

2. Tarja Kauppila

 

3. Jaana Kuiper

 

4. Eila Thureson

 

ÄÄNESTÄ TÄSTÄ

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Juhannusneito

Satu Markkasesta Juhannusneito 1996

Sari Kapasesta Juhannusneito 1995

Maarika Raitosolasta Savon Sanomien Juhannusneito 1994

Kukkatyttö Kati juhannusneidoksi

Hannakaisa valloitti luonnollisuudellaan

Marika Rönkkö kruunattiin Savon Juhannusneidoksi

Iloinen Mervi osaa esiintyä

Luonnonkaunis Mari valloitti

Pirkko on luonnonlapsi

Juhannusneito ja -lady lukijaäänestyksen palkinnot on arvottu

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.