Juhannusneitofinalisti 1. Saara Kemppainen

23 vuotta, Kuopio, liiketalouden opiskelija

Hain Juhannusneito-kilpailuun, koska tässä saa varmasti hyviä uusia tuttavuuksia ja kontaktit vievät elämässä pitkälle. Luonteeltani olen iloinen, määrätietoinen ja tykkään haasteista. Harrastan kuntosalia, uintia, purjehdusta ja pianonsoittoa. Onnellisin olen, kun ympärillä on ihmisiä, jotka välittävät.

ÄÄNESTÄ TÄSTÄ


Tänään minä olen... nauttinut kesäisemmästä säästä mitä Etelä-Euroopassa asuvat ihmiset.

Erikoisinta minussa on... se, että osallistuin viime kesänä sattumalta Kööpenhaminassa kaupungin petanque-pelin mestaruusotteluun ja loppujen lopuksi voitin sen.

Kymmenen vuoden päästä... tahdon elää onnellista perhe-elämää yhdessä oman puolisoni kanssa ja olla menestyvä uranainen.

Jos saisin valita... niin muuttuisin yhden päivän ajaksi klovnikalaksi, sillä meren alla maailma on paikoittain paljon kauniimpaa.

Arvostan eniten... luotettavia sekä aitoja ihmisiä, joiden kanssa pystyy jakamaan sekä elämän ilot että surut.

Laukussani on tällä hetkellä... hammasharja, puhelimen laturi ja passi, sillä koskaan ei voi olla varma, minne juuri tämä päivä minut kuljettaa.

Suurin haaveeni... on tehdä matka maailman ympäri, nähdä maapallon seitsemästä ihmeestä kuusi jäljellä olevaa sekä hypätä laskuvarjohyppy upeiden maisemien kuvittamana.

Hauskin juttu... mitä olen tähän mennessä tehnyt, on ehdottomasti viime keväänä Itävallassa suoritettu vaihto-opiskelu sekä sen puitteissa saatu mahdollisuus matkustaa ympäri Eurooppaa ja tutustua uusiin kulttuureihin.

Maailman mahtavin... asia mitä olen tehnyt, on vuonna 2017 Ultra Bran Hartwall Arena -kiertueen taustakuorossa laulaminen.

Olen oppinut... että elämässä tärkeintä on elää hetkessä ja tarttua jokaiseen mielenkiintoiseen haasteeseen.

Tiedän, että... croissantit tulevat alun perin Itävallasta.

En ole koskaan... kieltäytynyt hyvästä ideasta.

Rakastan... haastaa itseäni tilanteilla, joissa pääsen pois omalta mukavuusalueeltani, sillä nämä asiat vahvistavat minua tulevaisuuden varalle.

Tänä juhannuksena... haluan nauttia keskikesän juhlasta yhdessä läheisten ihmisteni sekä muiden finalistien kanssa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.