Juhannusneitofinalisti 4. Taru Puustjärvi

19 vuotta, Kuopio, pakopelien vetäjä

Haluaisin Juhannusneidoksi, koska olen ollut Savon Sanomien nuorisotoimituksessa pitkään ja olisin hyvä edustamaan lehteä. Onnellisin olen, kun saan olla kissojen kanssa tai olen voinut auttaa jotakuta. Olen aurinkoinen ja tomera tyyppi. Harrastan viittomakieltä, kuntosalia, matkustelua ja automatkakaraokea.

ÄÄNESTÄ TÄSTÄ


Tänään minä olen... kirjoittanut ja ideoinut kolumneja. Olen Savon Sanomien Nuorisotoimituksessa mukana, ja sen kautta pääsen kirjoittamaan minua kiinnostavista asioista ja tapaamaan mielenkiintoisia ihmisiä!

Erikoisinta minussa on... mieltymykseni paitsi laiskiaisiin, myös mielenterveyteen  ja sen häiriöihin. Lisäksi nukun paljon – minulla on kumma taito nukahtaa minne vain ja milloin vain haluan!

Kymmenen vuoden päästä... olen valmistunut lapsuuden unelma-ammattiini psykologiksi. Enkä ole enää (ainakaan toivottavasti) niin tapaturma-altis!

Jos saisin valita... juuri nyt voisi olla syksy. Silloin olisi kauniin värikästä, syyssateet raikastaisivat ilman ja koen itse olevani parhaimmillani syksyllä. Silloin on niin paljon inspiraatiota ja ideoita jotka riittävät koko talven yli!

Arvostan eniten... rohkeutta ja avoimuutta. Kun on rohkea, uskaltaa olla avoin ja kun on avoin on myöskin rohkea – ne tukevat toisiaan ja kehittävät!

Laukussani on tällä hetkellä... silmälasikotelo. Silmälasit ovat hyvä olla aina mukana kaiken varalta, ja silloin minullakin on varmempi olo!

Suurin haaveeni... on auttaa muita. Haluan olla apuna ja hyödyntää omia tietotaitojani muiden auttamisessa. Sen takia psykologia onkin lähellä sydäntäni –  olen taitava tunteiden tulkitsemisessa ja sosiaalisissa suhteissa, joita tulen tulevaisuuden ammatissani hyödyntämään!

Hauskin juttu... on yllätyksellisyys! Se ei käy ikinä tylsäksi ja sitä on lähes mahdoton ennustaa.

Maailman mahtavin... huvipuistolaite olisi kieputtava vuoristorata, jossa vauhti olisi hurja ja mutkat vielä hurjempia! Ajelu loppuisi konfettisateeseen ja sen jälkeen olo olisi häkeltynyt!

Olen oppinut... esiintymään tosi rennosti. Nykyään esiintyminen on niin normaalia minulle, että en jaksa edes stressata siitä – tosin saa nähdä mitä Juhannusneitokiertueen keikat saavat minussa aikaiseksi!

Tiedän, että... olen kokemusten metsästäjä. Erilaisista kokemuksista kehityn paremmaksi ja maailmankatsomukseni muuttuu. Olen sinnikkäästi hakeutunut erilaisiin itseäni haastaviin tilanteisiin – kuten verenluovutukseen ja tähän kisaan!

En ole koskaan... riippuliitänyt, mutta haluaisin kokeilla sitä ja voittaa korkeanpaikan kammoja, joita jo vähän boulderoinnilla olen koittanut kehittää.

Rakastan... kissojeni harjausta! Meillä on aivan ikiomia "kampaamohetkiä", jolloin harjaan kissat läpikotaisesti ja hemmottelen ne aivan piloille!

Tänä juhannuksena... tulee syntymään elinikäisiä muistoja ja aivan uusia kokemuksia! Sää tulee varmasti olemaan kesäinen ja Kuopio hyväntuulinen!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.